Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Despre noi

 

 

SC NOVAMET INVEST SRL este o societate cu actionariat 100% romanesc, avand ca obiect de activitate principal constructia de structuri metalice mixte,structuri metalice usoare si structuri metalice grele

 
 

Construim in favoarea ta

In acest moment dispunem de o baza de productie de peste 1000mp suprafata betonata din care 650mp hale de productie. Ca suprafata de depozitare dispunem de inca 850mp, in afara spatiului de productie. Putem realiza o gama larga de proiecte , structuri metalice, copertine de diferite tipuri, scari, grilje, structuri pentru panouri publicitare , structuri pentru panouri fotovoltaice si montajul acestora.
Datorita experientei acumulate in afara tarii si beneficiind de o dotare tehnologica de ultima generatie, putem realiza subansamble , accesorii, suporti, dispozitive necesare fluxurilor tehnologice de complexitate ridicata. Avem capacitate de proiectare 3D, la cererea clientului.
Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net